tirsdag 12. juli 2011

Kjære dere...

Det ser ut til at folk glemmer at instruktører også bare er mennesker....skal det ikke være lov å være sliten, søke tips og råd osv selvom man er instruktør? Begynner å bli mektig lei av at folk reagerer på dette, jeg er bare et menneske.
La oss ta siste, jeg ønsket råd ang blikk kontakt. Jeg beklager om jeg støta noen fordi jeg hadde gått meg blind på denne tingen med min unghund. Dette er noe som skjer med folk, mennesker, alle mennesker. Jeg er av den mening av at man blir aldri utlært og kan alltids lære noe nytt. Tror nok det er derfor de som er på div landslag også har treningssamlinger og går på kurs/privattimer, nettopp for å lære noe nytt, få innspill på ting man ikke ser selv. Vet om mange innen det store hundenorge som faktisk går kurs for å lære mer og vært på privattimer. Og synes det er flott at folk søker kunnskap og hjelp.
Skulle jeg gått i samme smørja med min unghund og hatt en fæl kontakt? Hvem hadde det hjulpet? Jeg blir litt provosert når folk reagerer på sånne små ting, at jeg som instruktør søker råd. Er det ikke bra at jeg søker nye innspill da? Om du som har reagert på dette heller kan hjelpe meg til å få en løsning på et sånt problem så er det bedre enn at du går å forteller at det er rart at jeg søker råd. Du kunne jo også ha sendt meg en melding et sted og spurt meg, istedenfor å gjøre som du gjorde....Må jeg begynne å luke ut de jeg prater med og har som venner på FB? Jeg er bare et menneske, mennesker har tendenser til å se seg blindt på en problemstilling. Ja og vi kan også bli slitne. Jeg håper på en unnskyldning så jeg kan få det ut av verden, og slipper å mistenke alle og enhver.....

7 kommentarer:

 1. Blir vel en reaksjon på dette også tenker jeg.

  SvarSlett
 2. ja, Mette vi er bare mennesker selv om vi er instruktører;) prøv å hev deg over slike dumme kommentarer, de er slett ikke verdt det.. helt enig med deg, vi har alltid noe å lære..og løft ditt hode du som tør å spørre om råd!klems fra Irene

  SvarSlett
 3. Selv de beste av de beste går jo kurs hos andre! Dessuten er det ofte lettere å se ting "fra utsiden" og komme med råd, selvom ikke personen nødvendigvis er jevnt over dyktigere enn den som mottar rådene. Jeg ville nok neppe tatt kurs hos en instruktør som selv mener at han eller hun kan alt og ikke trenger flere kurs, råd, hjelp eller bøker.
  Den som ikke spør, blir jo heller ikke noe klokere :)

  SvarSlett
 4. Kopi fra FB: Tusen takk for all støtte. Jeg vet innerst inne at det er OK å spørre etter tips og råd, men er lei av at noen tror at instruktører er supermennesker og at man ikke skal vise at det er vanlige mennesker med litt over middels interesse for hund. Nå håper jeg at denne personen som hadde et problem med at jeg spurte ser at det er OK å gjøre det.

  Og ja Veronica, tror ratt jeg og hadde stått over å gå kurs hos noen av den meningen.

  SvarSlett
 5. Det at en instruktør tørr å spørre om hjelp gjør at jeg respekterer instruktøren desto mer. Dette betyr for meg at instruktøren også er av den oppfatningen at man ALDRI er utlært når det kommer til hund og at de er villige til å være åpne for nye ting. Dette vil jo også komme kursdeltagere til gode i det lange løp.
  Stå på Mette, Full støtte fra to og firbeinte på Jevnaker :0)

  SvarSlett
 6. Stå på videre Mette!!!!!!!! Klart instruktører også må kunne få nye input og utvikle seg, det er da ingen som blir utlært!! Dont give up!!

  Line

  SvarSlett
 7. Det står mest respekt av de som søker råd og ønsker å lære mer! stå på ! man blir aldri utlært! klem

  SvarSlett