tirsdag 26. februar 2013

Update på Scotty

Jeg drev å sku fortelle ei venninne om Scott, hvor langt han har kommet og hva vi har fått til de siste ukene. Og fant ut at jeg fikk skrive et blogg innlegg om det. Var visst en del fremgang!

Vi har ikke trent så mye neseprøve i det siste, men vi tok en pause da Scott kunne fint søke på gulvet og lett finne og ta med seg riktig pinne. Flinke gutten min har fått til en møkka øvelse!

Nå har vi fokusert en del på lineføring/fri ved fot ute. Det er ingen lokking, ingen target stick, men nesten heller shaping. Jeg går og går, vender om osv mens han surrer rundt. Men plutselig slår han på og mener å huske at han skal gå der og der. Stadig bedre fri ved fot, men han sliter med vendinger og det å gå på veien her mot klokka. Mulig det er voksesmerter, eller at han må trenes litt i snø (takk Veronica for tips!) så han får stabilisert seg litt i kroppen. Men tror nok at jeg også skal utnytte litt at han flyr på høyre side og sette på en kommando på det. Med tanke på rally lydighet og det at LP hunder ofte blir stive i en side fordi dem går bare på venstre side.

På bilkjøringssiden så er ikke bilen så veldig satans verk lenger. Han og de to andre hundene har sovet en del i bilen midt på dagen. Tanken var at da skal Scott komme litt over det at vi kjører HVER gang han er der inne. For ikke så mange dager siden så tok jeg han med i bilen for å kjøre litt søppel en liten km unna. Han gomsa og koste seg med kjøttkake biter og tok det veldig bra. Var litt skummelt når bilen begynte å bevege på seg, men jammen overlevde Scott. Men det er fortsatt en vei igjen å gå, men vi er langt på vei alt!

Er veldig spent på hvor vi er til sommern. Men uansett så starter vi ikke før vi er klare sammen.

1 kommentar:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett