lørdag 16. februar 2013

Lørdagstrening!

I dag dro vi på lørdagstreningen i Lillehammer brukshundklubb. Tok sjansen på å ta med Scott i bilen. Og han sikla ikke fult så mye nå som han har gjort! Kjempe flink var han. Hjelper å trene litt på det bil opplegget, og de tablettene + halsbåndet ser ut til å hjelpe på og.
Nanny var også med, etter en mnd med å være familiehund på fulltid, så var hun super PÅ og gira. Løp rundt med ørene på stilk. Kjempe morro å se at hun har lagt ting bak seg. Vi må gå litt tilbake og minne henne på hva alt er, men det går nok fort å få henne i den formen hun var før vinteren kom. Kanskje man kan være med en eller to kvelder på cupen som skal gå igjen i år.

Scott var også flink. Han fikk løpe løs selvom det var div folk der. Og han var super til å avbryte når han hadde kjempe lyst til å løpe bortpå dem.
Det kom en slik løypemaskin ute der og bråkte noe voldsomt for Scott mens vi trente. Men etter hvert ble det bedre og lettere for han. Flott trening!

Er så glad for disse lørdagstreningene i klubben der. Du får ti minutter der du kan gjøre det du vil. Vil du ha forstyrrelser får du det, om ikke så er det knyst i hallen. Jeg syns det er supert å slippe å bekymre meg over andre hunder, mennesker eller leker, og bare kose meg med hundene.Vi er med på andre treninger for å trene sammen med andre hunder, men da er vi innstilt på det og driver med andre ting. Et supert opplegg egentlig. Og ikke minst masse trivelige folk som har tips jeg ikke har hørt om før.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar