onsdag 8. oktober 2014

Og for de som lurer, Scott sin trening i dag!

Sambo skulle være med noen folk og trene valpis trening på Moelv i dag. Jeg og Scott tok oss den frihet å kastet oss med, spurte pent om det gikk bra at Scott lå i bur på sidelinjen. Scott må trene alt han kan på å være rolig i bur og takle at andre trener/leker seg. I dag tok det vel 30-45 min før han kom med skikkelig bråk også "ga opp", før det hadde han bare hatt noen små pip. Da fikk han mye utsikt og sett mye, når han begynte med pipingen igjen var det å lukke utsikten igjen.
Han taklet dette veldig bra egentlig, så jeg er fornøyd med det.

Etter hvert som han var rolig nok fikk vi sneket oss til en runde med trening. Det ble noen apporteringer, da fokus ut etter apporten og få opp tempo inn. Funket bra med "ball" der. Vi måtte justere litt etter det vi fant ut på temakvelden, for ikke alt funker hele tiden så justeringer må til.

Det var vanskelig å slutte med apporten fordi det gikk så utrolig bra, men avsluttet med noen inn i front, stå og rygg. Her må vi ha fokus på at han også kan stå forran, og at han ikke dekker men faktisk rygger med en gang. Fikk til noen gode repitisjoner der også!

Etter litt tid til i bur så fikk han komme ut og pøble litt. Men vi havnet på å trene fort inn i buret og legge seg for så å få fri signal til å ta leken hos meg. Da det stod to damer rett ved så ble dette en super lek for oss!

Alt i alt, en super trening i nesten tre timer i dag! Skal til noen timer for å få en allsidig lp hund. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar