fredag 17. januar 2014

Dog Maze testing!Da har hundene fått hver sine runder med testingen av den super kjekke Dog Maze for Hundekroken.no.
Det jeg synes er det beste med den er at hundene må bruke tid, energi og hodet sitt på å finne ut hvordan dem skal få taki godbiten/maten. Det er jo ikke dermed sagt at dette er den eneste aktiviteten en hund skal ha, men et fint tilskudd til en aktivitet eller forandre litt rundt hvordan dem får mat.
Devlin fikk testet ut tålmodigheten sin, og dermed begynte han med labbene sine. Så vi kan si at dog maze ligger godt på gulvet og vipper ikke fort over. Når Devlin fikk kveldsmaten sin i den så tok det lang tid før han ble ferdig, og han pleier å være kjapp til å spise opp. Han får heller ikke noe enkelt tak i godbitene eller maten sin slik som dog maze er utformet, men må faktisk jobbe en del.

Scott som er en border collie og med smalere snute enn staffene våre syntes dette var en enkel sak å få til. Med to - tre godbiter ble dog maze litt for enkel for han. Men når han fikk kveldsmaten sin i den så tok det enda lenger tid før han ble ferdig. Da samlet mye av maten seg i midten og ga en ekstra utfordring til han. 

Noe som også er veldig fint med denne er at den er så enkel å vaske, da trenger man ikke å tenke på matrester og andre ting som sitter der.

Alt i alt, en super ekstra aktivitet for hundene våre. Nå kan dem få litt mer ut av for eksempel frokost og kveldsmaten sin. En type ting jeg og hundene fint kan anbefale.
Du finner den her

Devlin tester dog maze

Scott tester dog maze

Nanny tester dog maze

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar