søndag 13. oktober 2013

Unghund! BLÆH! Og oppturer!

Scott har helt klart kommet inn i en greie nå, igjen. Første året hans har vært opp og ned turer, MYE utfordringer, men vi har alltids kommet ut av det med et enda sterkere bånd.
Vi har hoppet over treningen på Hamar noen ganger nå, det har vært litt for mye hunder og energi der til at han klarte å konsentrere seg. Vi kom ikke helt på nett heller en periode. Treningene hjemme har gått bra, vi har fått inn en del, men som unghunder flest blir han litt gira  sammen med andre hunder. Men han har fått blitt med på birken når jeg og Nanny har dratt for å trene, så da har han fått rusle ute der en runde.

I dag dro hele gjengen til Hamar for å være med på dugnaden som HOHK skulle ha. Etter at vi var ferdige tok jeg ut Scott så han kunne titte på folk legge papp i en henger og annet småtteri. Fikk masse ros og belønning for å ta kontakt med meg, mens folk gikk her og der. Flink liten rakker var han.
Nanny fikk komme ut og ta en felles sitt og en felles dekk, men hun var ikke helt i treningshumør så Scott fikk komme ut igjen. Hadde egentlig ingen forhåpninger om at noe skulle fungere når vi begynte med øvelser fordi det var flere hunder ute. Men lille gutt hadde virkelig tatt seg sammen i dag! En fin fin lineføring, stå under marsj, dekk under marsj både med rumpa oppe og rumpa nede, baller med rar lyd ble kastet, apportbukk kastet, hunder som løp, eiere som roste og ropte. Han kikka seg bitte litt rundt, men fikk super leke belønning hver gang han titta tilbake på meg.
Virkelig godt å plutselig få en slik god trening. Hver gang vi har en god trening går vi inne i bobla vår, så jeg merker fort når vi ikke er på samme nett. Håper det ikke blir lenge før neste slik gode trening.

1 kommentar: