fredag 5. juli 2013

Trening med Nannysen min

Ble en plutselig trening på Øverby i dag også. Så i dag ble Nanny prioritert, har jo meldt på stevne og har to til planlagt!

Hun var vanskelig å få i gang, men når hun kom på så var hun knall flink og koste seg virkelig. Var til og med bløtt i gresset, men allikevel satte hun seg og la seg. Avstandsbelønningen på dekken fungerte i dag også, er nok ikke mange repetisjonene hun trenger før det sitter.
Vi gikk så vidt igjennom programmet i kl 1 og jeg så fort hva vi kan få trekk for, så da har vi litt å drive med i juli!

I fjor sommer drev jeg en del med apport på henne, of tatt noen runder i våres med det og. Så vi tok taki den igjen i dag. Hun slapp den fort første gangen, men ble bare flinkere for hver gang. Så etter noen repetisjoner kommer hun på plass, men slapp den før hun satte seg. Var ikke samme tyggingen som var i fjor nå, snåle VELDIG fornøyd med vesla mi.

Håper jo på at vi får opprykket vårt sammen i sommer, men om vi får til det gjenstår å se

2 kommentarer:

 1. Heihei!

  Dumpa innom bloggen din då eg var på leiting etter andre staffebloggarar! Har leita og leita overalt, men har liksom ikkje funne nokon som har oppdatert bloggane sine dei siste 2 åra.. Så då var det veldig kjekt å havne innpå her. Det er nokre flotte staffar du har! :)

  Helsing Kristina

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kristina!
   Så koselig at du likte staffene våre og dumpa innpå her :)
   Om det er noe du lurer på som du ikke fikk svar på så er du hjertlig velkommen til å spørre og grave :)

   Ha en fin dag videre!

   Mette

   Slett