lørdag 22. desember 2012

Så det er slik det er med normal hund!

Da har Scott vært på sin første vindus shopping tur i gågata på Gjøvik. Var selvfølgelig veldig skummelt når vi hadde parkert og ut av bilen. Var jo noen biler som bråkte der!
Vi tok oss god tid, prøvde å komme over det skumle. Han er flink til å takle ting så tok ikke lange stunda før vi kunne gå videre opp trappene. Tok oss en pause på toppen, sjekke litt, snuse litt og så var det ok. Han fikk gjøre det han ville i båndet og svinsa hit og dit. Var veldig flink til å følge snuten sin så han ble kjent med alle luktene.
De få menneskene vi møtte var VELDIG spennende.
Husker hvordan det var å gå med Blaze der, og hvor redd han var den stein hesten nederst i gata. Scott snusa seg bort, den måtte han bare snuse på! Snusa rundt, og var ferdig.
Fortsatt litt guffent med bilene, men når han fikk sett litt på dem, satt han bare stille og gløtta opp på meg for å få en godbit.

En veldig trivelig runde med vindus shopping med lille mini! Og en liten aha på at er det slik det skal være når man har en hund som er riktig i hodet! Da blir du spennende å se hvor i verden vi kommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar