tirsdag 25. september 2012

Oppdatering av Nanny...

Som noen alt har fått med seg så fikk Nanny en greie med kastrasjonsåret sitt. Det kom plutselig en reaksjon på den 9. / 10. dagen. Sist mandag fikk vi tatt stingene og det ble konkludert med at hun hadde reagert på tråden som var sydd med. Dette kunne hende noen hunder, akkurat som mennesker. Det blir 10 dager med antibiotika. Hun holder seg i fin form ellers, glad og fornøyd. Har gått ned 300 g ca til og med. Er blitt en skikkelig kose jente, det er jo litt syndt på henne alikevel. Ligger under teppe og koser seg i sofaen.

Egentlig greit at det er en rolig tid med LP treninga nå. Begynner å bli kaldt og regner en del, da fungerer ikke en staffe så godt egentlig. Heldigvis har klubben fått taki en hall å trene i til vinteren. Håper det er litt varme og størrelse der..
Jeg og Nanny har blitt enige om at vi ska få til noen spor før snøen kommer og om det er greit vær til det. Nå som hun har sår og går med body kan hu ikke bli så bløt heller. Men vi gleder oss til vi kan ta fatt på lydigheten igjen, legger opp en slagplan nå mens hun er pasient så blir det bra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar