mandag 17. september 2012

Hun begrenser seg selv hun....

Sist onsdag var Nanny hos dyrlegen for kastrering. Hun har slitt med innbiltdrektighet, humør som går opp og ned hvert femte minutt..og for å ikke snakke om Devlin under løpetid...
Alt gikk veldig bra. Hun fikk med smertestillende og beskjed om at hun kom til å begrense seg selv. Veeeel...det er en staff da...en tøff staffe dame..hun var noe begrensa resten av onsdagen, torsdag var hun i full fart igjen. Fredag fikk hun trene litt og hu stor koste seg å kunne gjøre det igjen. Løpe litt og bevege seg var nok veldig godt.
Lørdag var vi på klubbmesterskap i klubben, skulle jo egentlig bare heie på Devlin...men vesla var i fyr og flamme! Var jo på trenignsplassen! Testa litt øvelser og hu var veldig på nett. Vi tok det veldig pent og rolig med alle øvelser, men poengsummen ble som den pleier.
Søndag var vi å trente litt igjen, og jøss...nå er hun seg selv igjen. Så glad og lykkelig over å kunne drive med miniballen sin og trene på ting vi ikke pleier å trene på. En virkelig tøff og stabil dame jeg har fått meg!

Vi har jo også gått stevne 8. september på Gjøvik. Hun gikk veldig bra hele veien, men var noe usikker på stå under marsj denne gangen. Men ble en andre premie på oss, veldig fornøyd med det.
Dagen etter var vi på Hundorp for å ha noen minutter i utstillingsringen. Hun oppførte seg eksemplarisk, fikk en tredje premie fordi hun var for tykk. Denne vekta er jo noe vi sliter med på henne. Beveger seg mye, får ikke så mye ekstra. Så vi skal ta en prøve av stoffskiftet hennes når vi skal ta stingene hos veterinæren. Dem syntes det var litt snodig dem også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar