onsdag 1. juni 2011

Nå er jeg luta lei..

...alle de som skal slippe hunden sin bortpå min, eller som selv flyr bort til min hund og skal klå på'n!
Og ikke nok med det! Dem klarer å bli sure fordi jeg ikke tillater det! Det er jo jeg som skal bli sur fordi dem ikke respekterer et nei.

Seinest i dag var det en slik situasjon. Hadde min lille tass ved meg og rusla i gågata på Gjøvik. Så er det jo ei som slipper ut båndet til hunden sin, heldigvis jeg jeg obs og er for langt unna...men det ødelegger hele kontakt og gå pent treningen min. Forklarte pent og pyntelig at vi trente og at han var glad nok i hunder osv osv. Dama forble sur.
Nå funderer jeg...hvorfor forklare hvorfor min hund ikke skal hilse på dems eller dem selv. Det er jo mitt valg osv det. De har jo ingenting med det å gjøre, neste gang får jeg spørre hvorfor dem lar hunden sin fly bort til min, de vet jo ingenting om min.

Blaze har noen faste hunder som han har omgang med, også løs. Synes dette er nok. Han er så super happy at vi sliter med å ha kontakt og han tisser på seg enda. Også vet jeg ikke om den andre hunden har noen sykdommer eller hvordan de er ovenfor min hund.
Jeg har også noen faste mennesker jeg forholder meg til, føler ingen trang til å fly bort til hvert menneske som går forbi her og klemme på de. Ikke vet jeg om de har sykdommer heller.

Så hold dere unna min hund! Spørr meg om å få hilse på og godta et nei! Det er ikke så vanskelig!

4 kommentarer:

 1. helt enig, man skal spørre først. Er fryktelig irriterende når folk bare slipper hundene sine bort.

  SvarSlett
 2. Ja, mere bilder er gøy! ;) Men nok om det...
  Superviktig innlegg og jeg er totalt enig med deg! Spesielt gøy er det med de som kommer i flexibånd på 2 kg og bare "er SÅÅÅ snille assa" (iflg eierne). Det de stakkars eierne ikke skjønner er at min hund ser på disse som tyggegodis på fire bein...
  Husker så godt en gang vi var på tur i skogen og en liten hund er på vei bort til oss. Jeg spør om damen 20 meter lenger bak kan rope på hunden sin, men det skulle vise seg å ikke være så lett når man ikke har innkalling på hunden sin. Så det ender med at de hilser, jeg puster lettet ut fordi begge lever, også sier denne damen at det var bra de fikk hilse fordi hunden ikke har orket å leke med så mange i det siste fordi den har kennelhoste! Og dette er bare en av mange historier... Men det er noe sært med valper, alt som kan krype og gå skal liksom på død og liv hilse og kose i bøtter og spann mens det er forventet at eierene spiller annenfiolin. Får ikke alt og alle hilse blir man fort stemplet som sur og sær... Og det ler man jo selvsagt bare av ;)

  SvarSlett
 3. Ååå de små er morsomme...! De blir fort tyggeleke til en større hund. Så senest i går ei som lot sin litt mindre fly i enden av flexien bort til en rottis i stramt bånd...rottisen brydde seg ikke men damen til den mindre sa følgende: Må jo hilse på. Jeg blir sprø av den frasen!

  Ogås kennelhoste! jøsses...
  Syns Blaze har fått mer enn nok kos og klapp av folk, er umulig å få kontakt om mennesker er i nærheten og ser på han. Men jo som du sier valpeeiere skal bare være annenfiolin og akseptere alle som vil hilse på...

  SvarSlett
 4. Zena liker ikke andre hunder når jeg har henne i bånd, og jeg sier ifra!
  Jeg sier høylytt ifra at de skal kalle inn sin hund, eller ta følgene....

  SvarSlett