mandag 16. februar 2015

Update...

Mye har skjedd siden siste innlegg, har liksom ikke helt fått meg til å blogge.
I jula bestemte jeg meg for å ta en avgjørelse ang Scott. Gullet mitt som jeg har tviholdt troen på i to år, kjempa for at han skulle takle miljøene rundt seg, gått masse kurs og hatt forskjellige privattimer med. Etter endeløse treninger så hadde jeg vanskeligheter med å se noen spesiell bedring siste året. Og for å nå de målene jeg har satt meg så må jeg ha en miljøsterk hund, det hjelper lite at den går som en gud når vi er alene. Scott begynte å virke sliten og kanskje lei. Etter at han fikk pause i jula fra trening så slappet han av og så ut til å trives godt med turer og kos i sofaen.
Avgjørelsen ble at han skulle omplasseres om vi fant riktig hjem. Etter kort tid så kontaktet en dame meg og fortalte om seg og sin lille familie. De kom oppover og hilste på, Scott hadde sjarmert dem bare ut ifra bilder så man kan tenke seg hvordan det ble når dem lekte med han og trente han litt.
I går kom dem for å hente han for å være med han hele vinterferien sin, så ting ble lettere for han. Vi ringte dem i går kveld og det gikk kjempe fint. Han hadde lagt seg mellom stua og gangen for å ha oversikt mellom 1. og 2. etasje, der hadde han sovnet..og sov lenge. Vi fikk bilde av han og han lå rett ut som han pleide her.Så nå skal jeg gå et halvt år ca uten å ha egen hund å trene. Devlin kommer jo til å få kjørt seg litt med trening og turer, men han begrenser det hele litt liksom. Jeg har tatt opp strikking, og driver med en kjole, målet er å få til å strikke sokker før valpis kommer! Det ble også heftig bestemt her at jeg skal trene også, så Elixia får besøk to ganger i uka enn så lenge. Morro er det når man ser god fremgang for hver gang. Så noe har jeg å ta meg til, selvom det føles ut som om jeg henger i løse lufta uten å ha noe å ta meg til. Ja også selge unna en del hundeutstyr som valpis ikke får mulighet til å bruke noen gang, for så å kjøpe noe valpis kan bruke!
Også driver jeg med en ny blogg, det blir ny rase, nytt team navn og en ny begynnelse.

Takk til alle som har støttet meg i min avgjørelse ang Scott, familien min, treningsvennenene mine. Betyr utrolig mye å få den støtten i en avgjøresle som er så vanskelig som dette var.

1 kommentar:

 1. Hallo,

  Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

  Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
  Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

  Irrua-spesialistundervisningssykehus.

  SvarSlett