onsdag 18. september 2013

Oppdateringer, stevne og treninger

Nanny fikk nok et opprykk 7/9-2013 på Eina, Toten og omegn sitt LP stevne. Vi fikk 175,5 poeng og kom på en andre plass. Hun var ikke helt i slaget når vi skulle gå og ville helst inn i teltet igjen. Men hun jobbet fantastisk bra og gjorde en super innsats selvom hun ikke var 100%. Kjempe stolt av jenta mi, og så morro å vise frem at staffen kan den også!

Nanny med sine to første premier, litt stolte!


Så nå trener vi for fult på kl 2. Det er mye å ta tak i, men fordi vi har drevet frem og tilbake i to år så har jeg en formening om hvordan vi skal få til ting. Noe har hun vært borti og noe må læres opp igjen, andre ting på pirkes på. Så arbeidsledig er jeg ikke med henne. Aner ikke når vi stiller i kl 2, men tar nok sikte på om et års tid kanskje.

Scott driver med Scotte ting, kl 1 øvelser. Han får også prøve seg på ruta, apport dirigering, hopp apport osv med det samme alt sånt ligger ute med staffene. Han elsker slike vanskelige ting som hopp apport og gjør det veldig bra, mens sånt som å sitte stille med apporten er for enkelt så det blir bare rot for oss.Så vi må nok gjøre litt mere kjedelige ting også.
Ellers tok jeg en sjefs avgjørelse her en dag. Har fundert mye rundt om hvordan han kan få roet seg med andre hunder, på noen hunder så går det bra å kaste dem ut i en trening med 12 andre med div energier. Med Scott så har ikke det hjulpet så mye, litt men ikke så mye man skulle ønske. Og noen adferder er ikke blitt borte, men nesten forserket. Så i går når vi var på Hamar så trente Nanny på treningen med mange hunder og Scott der det ikke er så mange. Dritten er at jeg ikke får så mye hjelp med Scott når vi tar den andre treningen, men vi dro nok fra Hamar med hver vår god følelse og var veldig fornøyde. Han var rolig og konsentrert, ikke så mye lyd og basing. På mandag var vi jo på birkebeineren og trente litt her og der mens andre hadde mandagstrening, funket veldig bra.
Så da tror jeg nok det vil gå fremover på treningene med tanke på å få ned stress nivået enda et hakk. Vi koste oss hvertfall enda mere sammen i går!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar