onsdag 18. april 2012

Trening av super Blaze

Sist fredag ble en hard dag for Blazern. Før fredagen kosa oss på hytta, som familien til min samboer har, fra onsdag til torsdag(vi måtte dra ned igjen pga fare for STORT snøfall og sjansen for å bli innesnødd). Gutta skulle jo bare være ute å løpe i snøen da. Så dem ble rimelig slappe. Men flinke tilø power nap foran ovnen da.
Men fredagen så fikk Blazern ha fri frem til ca halv seks, da var det ut å gå spor! La opp slepespor mens han så på. Det ble litt vanskeligere enn jeg hadde planlagt da det plutselig kom en bekk der. Men det er jo slikt som hører til det. Han gikk litt frem og tilbake til han tilslutt strakk seg og fikk taki lukta på andre sia, ved vinkelen så surra han litt igjen så det ble en tissmarkering der. Men fant sporslutt veldig bra. Gjorde da det samme en gang til, han fikk med tissmarkeringen enda en gang. Det ser ut til at han gjør det litt i frustrasjon og usikkerhet når han ikke får til å følge sporet.
Etterpå bar det ned på mjøsstranda der LP treningen var for denne fredagen. Venta en stund før vi trente, men det var igjen folk og en og anna hund her og der. Han gikk kjempe flott! Fikk god veiledning om hva jeg skal vektlegge og hva jeg ikke skal bry meg om.

Har hatt litt fri fra spor noen dager nå. Han virker sliten nok, men har fått en trening i går og en i dag med LP. Han gjør noen feil, men jøss han er ung enda og vi har mange år å ta av. På fredag blir det vel spor igjen og LP trening på han. Han har virkelig hatt godt av å spore, og gleder meg til å se hvordan det blir fremover!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar