onsdag 14. mars 2012

RL konkurranse og dagens treing

Rally lydighetsstevnet gikk ikke bra. Vi var ikke på samme planet...føltes ut som om Blaze var på planeten Pluto som ikke lenger finnes i vårt solsystem. Dere vet når man har en valp i bånd, den løper og hopper over alt..ja slik var han. Han klarte også å finne ut hvor dem stekte vaffler, nesa vet vi hva er til nemlig! Gikk med lever og vaffel i lomma, prøvde å få han på samme nett, men neida. Vi gikk forbi start skiltet, kom til sitt-dekk-sitt i stram line og Blaze halv meter forran meg. Gikk tilbake for å repetere en gang, samme greia igjen. Da brøt jeg oss. Ønsker ikke at han skal lære seg at i konkurranser trenger vi ikke å konsentrere oss, fult lov å gjøre som man vil. Fikk se hvor umoden han egentlig er, det var litt godt å få satt det på spissen.
Vi har det ikke travelt med å konkurrere, det gjør vi når han er klar. Imens så begynner vi å kose oss med klasse 2 øvelser i lydighet og rally lydighet. Så vi er ikke arbeidsledige med det første.

På mandag tok jeg han med inn i hallen i ca ti minutter og prøvde å få han på nett, men gikk fort ut igjen. Han var ikke med i det hele tatt.
Men i dag gikk det litt bedre. Vi trente ute i fin været og skulle bare kose oss. Trente litt lineføring, dekk under marsj, hopp over hinder og ruta. Dekk under marsj gikk greit, jeg måtte bare komme frem til hvordan vi skulle gjøre det. Ruta begynner å komme på plass, vet at han skal ut og stopper på musematten vi fortsatt bruker. Noen ganger så er den ikke der og det takler han fint. Hopp over hinder (ala innkalling) går som smurt. Han er fortsatt litt utenfor nettet, men er jo straks 17 mnd. Bare barnet enda. Og begge foreldrene var visst sent voksne(tre år). Er en grei ting å trøste seg med.

Ellers er han en godgutt, koser og leker som en unghund skal gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar