søndag 28. august 2011

Mere positivt!

Det har blitt en del negativt nå på bloggen, selvom det er også det som følger med å ha valp/unghund. Så da får jeg fortelle litt om RL treninga i dag!

Vi tok noen runder på Øverby sammen med et par andre som også ville trene på morgenkvisten. Blaze hadde en OK første runde, men mye snusing. Andre runden ble så og si perfekt, hvis man ser bort ifra at han ikke helt skjønner at han skal sitte foran noen ganger. Men ellers var det en super lineføring med masse kontakt. Stor koste oss i dag også! Kanskje vi faktisk sku ha meldt oss på RL 24. sept på Hellerudsletta…ska få beskjed i morra om det er ute eller inne. God service i NRL!

Når vi da kom hjem ble frokosten til hundene servert. Blaze spiste nesten all maten sin! Han fikk forøvrig ingen godbiter på trening, glemte dem hjemme..men gikk rba å trene med bare en leke også! Devlin er blitt litt snurt på at Blaze får spesial behandling så han vil ikke spise osv heller. Men han har litt å gå på heldigvis. Men noen timer etter ble Devlin tilbydd maten igjen, spiste noe, men min lille Blaze spiste opp resten! Fantastisk! Men blir spennende å se om han spiser i kveld da…

DSC_0242     DSC_0031

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar