søndag 6. februar 2011

Blaze under utvikling!

Da merker man at Blaze er under utvikling! Begynner å være bitte litt skvetten, ørene bakover og sånne små ting. Han kobler ting stadig bedre også, det lønner seg å titte på meg når vi er i modusen vår. Også det å gå pent i bånd, sitte og titte på meg.
Han har hatt en periode nå som han surver om natta, er ikke så langt fra buret med gutta i på stua og til soverommet vårt. Så da er det å lukke døra om natta, men når han har sin spesielle surving får han jo komme ut.

Han har på en måte et litt mykere blikk enn det Luke hadde. Litt mykere hele hunden egentlig, har stor tro på at han blir fin. Han har begynt å legge seg nede i gangen nå, favoritt plassen Luke hadde..
Fortsetter Blaze med fremgangen sin på LP trening så skal man ikke se bortifra at vi kanskje debuterer på senhøsten. Hadde vært morro å konkurrere igjen..MEEEN jeg har is i magen. Vi skal jo kanskje til Rasäter i sverige slutten av juli på utstilling. Satse på å få 2. premien før smutthullet blir stengt.

Siste helga i februar er det handlerkurs i klubben. Fått noen tips på hva jeg kan trene Blaze på frem til da. Gleder meg til kurset, er en flink handler og oppdretter som skal ha det. Blitt verdensvinner tre ganger med hundene sine!

I april blir det avl og genetikk kurs på Biri via NKK, kurs nr 2 det så det blir og spennende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar