torsdag 31. januar 2013

Yes!

Får oppdatere på dritten med Scottemann først før det som er artig.
Han er engstelig for å kjøre bil, alt med bil er skummelt. Vi har prøvd med kvalme stillende, men har ikke hjulpet på annet enn å unngå at han spyr opp maten sin. Nå funker ikke den en gang. Så i dag ble det shopping hos dyrlegen, ADAPT halsbånd og iHarmoni tabletter. Prøve det før vi prøver ut noe annet. Det har ikke hjulpet på engsteligheten hans å trene på buret og bilen. Så da må vi prøve dette. Kan ikke akkurat ikke ta han med på bilturer så han får sett og opplevd nye miljøer. Han har blitt fire mnder så vi har ikke en evighet på oss liksom.

Ellers så begynner han å bli litt langøret som de fleste blir rundt fire mnder, også har han slutta å ville spise maten sin så her må vi finne på noe lurt. Prøver det meste, har jo litt erfaring etter Blaze ikke ville spise en periode. Men Scott har ikke så mye å gå på heller av fett, så er jo viktig å prøve å få i han mat regelmessig.


Ellers sånn treningsmessig så har vi trent titt og ofte hjemme på kjøkken gulvet. Og fremgangen er der helt klart! I dag fikk vi til å ta sitt/dekk på bare kommando ord. Har ikke brukt så mye lokking på det, men brukt mest target stick og klikker. Da slipper jeg å trene bort håndbevegelser og sånt. Stor stas er det når man ser slik fremgang på valpetassen. Får lønn for strevet da kjennes det ut som. Så vi får bare fortsette å trene vi mens vi kan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar