onsdag 14. oktober 2009

Godkjente oppgaver fra Fjellanger

Sitter her med en av mine 3 oppgaver fra fjellanger på modul 2 som nå er godkjent og jeg har fått tilbakemelding på.
Jeg som ikke har vært så veldig glad i skolen og gjøre lekser, har egentlig syntes det har vært helt forferdelig, sitter med tårer i øynene for at jeg klarer disse oppgavene så bra. Det er nok litt pussig for noen at man kan bli så glad for en oppgave som er godkjent. Men når man har slitt litt i sin ungdom på skolen og endelig har funnet sin vei så er det ikke rart man blir så glad. Selvom jeg også vet at det er enkel psykologi dette her, gir man en knall tilbakemelding vil eleven fortsette å gjøre sitt bedte så blir jeg kjempe glad!

Og om du som leser tror vi får enkle oppgaver, så tro en gang til. Ene oppgaven har omhandlet en video av masse språk som hunden gir oss + forklaringer. Når vi kommer hjem så skulle vi forklare kort hvert enkelt. her snakker vi 2 a4 sider fulle. En annen videoanalyse av en hund som blir trent, hvilket språk gir hunden, har båndrykkingen forsvunnet etterhvert? osv, min konklusjon ble at hunden hadde hatt det mye bedre om den hadde fått sluppet fra livet. Vi har 3 oppgaver hver modul så det er faktisk litt å jobbe med + at vi nå skal begynne med to slutt oppgaver som er grunnlag for opptak til siste modulen som er instruktør basert.

Til slutt vil jeg sende en takk til Randi Helene Tillung for at hun er så engasjert under forelesningene og gir en flott tilbakemelding på oppgavene!

1 kommentar:

  1. Du er kjempeflink, Mette! :) Gratulerer med vel gjennomført så langt! Klem fra Isabella, Skip, Xpress og Missi :)

    SvarSlett